Експресен превод

Бързи експресни преводи

Необходимост при-Превод и  Легализация  на документи при кандидатстване за работа в чужбина – тук се включват дипломи, трудови книжки, свидетелство за съдимост, различни удостоверения и др.

–  Кандидатстване в университет в чужбина – изисква се превод на дипломи, различни удостоверения и сертификати, академични справки и др.; Бизнес кореспонденция, която спешно трябва да се преведе поради някаква причина –

– бизнес писма, договори, удостоверения, актуално състояние на фирма, финансови отчети и др.;

– Лечение в чужбина – медицински епикризи, резултати от изследвания и друга медицинска документация.

Какво е качеството при бързите  Преводи ?
експресен превод – кога има нужда

Когато става въпрос за качество, ние сме безкомпромисни, а това го казват и нашите клиенти. Стремим се винаги да предлагаме най-доброто на възможно най-справедливата цена. Един превод е бърз, когато се прави в много кратки срокове. Много често това понижава качеството. За нас качеството винаги е било и ще бъде приоритет № 1 и поради тази причина си запазваме правото да пренасрочим срока за изпълнение на превод, ако това ще е за сметка на качеството.

Също така, за да гарантираме високо качество на бързите преводи, всеки един преведен текст след това минава и процес на редакция. Това важи както за всички видове поръчки за превод, независимо от срока.

Една услуга е качествена тогава, когато клиентът е доволен от крайния резултат.

Важно е да отбележим, че ние разполагаме с преводачи от различните езикови групи, като списъка с предлаганите чужди езици постоянно се увеличава. Извършваме преводи на документи, специализирана и техническа литература както на най-често срещаните езици – английски, немски, френски, италиански, испански и руски език, така и на близките ни балкански езици. Вижте списъка с всички предлагани от нас езици.

Какъв е срокът за изпълненение на бърз превод?

Отговорът на този въпрос е много относителен. Всичко зависи от спецификата, обема и сложността на текста. Много често 1-2 страници превеждаме в рамките на 1 час. Стандартно експресният превод се извършва в рамките на 24 часа. Това означава, че ако подадете текста в 3 часа следобед, ще го получите в 3 следобед на другия ден.

В нашата ценова листа ще откриете, че ние извършваме превода още същия работен ден. По този начин осигуряваме на клиента спокойствие, че всичко ще бъде получено точно на момента.

В случай, че освен превод се изисква и легализация на преведения документ, то тогава сроковете за легализация и поставяне на Апостил са обвързани със сроковете на съответните институции. Освен това някои документи се легализират само в Министерството на външните работи, докато други изискват заверки и/или поставяне на апостил от друга институция или Министерство. Съществуват и изисквания по отношение на оформлението на всеки преведен документ – дали на специална бланка или по друг специален начин трябва да се оформи. Тези условия са важни и се обсъждат с клиента още преди приемането на поръчката. Можете да разгледате всички наши цени за легализация, като в тях не се включват цените за превод на съответния документ.

За улеснение на нашите клиенти всички преводи извършваме онлайн, така че ви спестяваме време и ви улесняваме в пускането на заявката.

Съвет: Не отлагайте във времето! Пуснете си поръчката още сега и така ще спестите пари.

Бързи експресни преводи

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp