клиенти

БИЗНЕС КЛИЕНТИ

За Ваше удобство създадохме отдел „БИЗНЕС КЛИЕНТИ“, който е специализиран в обслужването на юридически лица.  От него можете да получите подробна информация за предоставяните от Агенция за преводи и легализация ,, САСИТ БГ,,  корпоративни услуги и отстъпки,  както и безплатна оферта.  За всички настоящи и потенциални клиенти предлагаме безплатни консултации, така че да можете да направите информиран избор.

ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Нашите услуги са на цени, съобразени с пазарните условия, като при обемни преводи предоставяме отстъпки, които са предмет на индивидуално договаряне.

Може да изпратите Вашето запитване ТУК.

КАЧЕСТВО

Предоставяме качествен превод съгласно европейския преводачески стандарт БДС EN 15038:2006 и притежаваме сертификация по ISO 9001:2008.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ УСЛУГИ

Предлагаме писмен превод и легализация, УСТНИ ПРЕВОДИ  по време на бизнес срещи. Извършваме локализация на уебсайтове и софтуер, като можем да Ви предложим също редакция, предпечатна подготовка и файлово форматиране.  Осигуряваме различни видове устен превод на територията на България.  Можем да приемем Вашата заявка и да върнем готовия превод по електронен път, като предлагаме възможността да заплатите за услугата онлайн.

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Работим  с  40 лингвисти, специализирани в различни области, с доказани качества и опит, отговарящи на стриктните изисквания на процедурата ни за подбор на езикови специалисти и заклети преводачи,  редактори и DTP специалисти на свободна практика.  Членуваме в Националната асоциация на преводаческите агенции в България (НАПА)    и си партнираме с доставчици на лингвистични услуги от други  европейски страни.

До момента работим с големи  български  и международни фирми, с които ни свързва отлично сътрудничество над десет години.

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно.

Офиси

Изпратете Файл

Error: Contact form not found.

обадете се
× WhatsApp