За нас

Специализирана Агенция за преводи и легализация САСИТ.БГ”- Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи. Агенцията предлага преводи от и на 30 езика и легализация на документи. Ние работим активно с повече от 40 висококвалифицирани  преводачи, специализирани в различни области. Всички преводачи подписват декларация, удостоверяваща верността на превода и гарантирано неразгласяване на информацията от преведения текст.

Екипът на „САСИТ.БГ”работи:

С максимална гъвкавост за постигане на общата цел. Осигурява перфектна координация между различните звена: клиент – преводач – редактор – оформление – куриер – клиент. Точно и коректно изпълнява поръчката в процеса на целия превод.

Отговорност и гаранции при предоставяне на качество:

Внимателно анализираме  текстовете, формата на файла, графичния дизайн и правим избор на преводач или екип от преводачи.  Предлагаме редакционен преглед и строго контролиране на определените  срокове.

Екипът на АгенцияСАСИТ.БГ” гарантира качество, точност и ефективност за вашите поръчки. Предоставяме консултации по оформление, превод и легализация на официални документи, които осигуряват признаването във всяка страна.  Гарантираме  високо качество на крайния продукт.  Всички преводи на езиците, които предлагаме,  са в съответствие с най-високите стандарти и най-добрите международни практики.

Сигурност:

Не разпространяваме информацията, която сте ни поверили. Всички документи и лични данни ще бъдат обработвани съгласно Закона за защита на личните данни www.privacy.gateway.bg;
Оригиналите на документите ви не напускат нашия офис и не съществува възможност от загуба. Агенция за преводиСАСИТБГпредлага преводачески услуги на различни езици на най-ниските цени. Ако имате нужда от превод на документ, без значение от областта, не се колебайте да се свържете с нас на адреса на офиса.

Офиси

Изпратете Файл

  • Прикачи файл