Маркетинг преводи

Маркетингът е цялостна концепция за управление, която се изразява в постоянно търсене на най-доброто съотношение между стремежа на стопанската единица към постигането на печалба. Маркетинг преводът обхваща широк спектър на дейности: реклама, PR, мероприятия, брандинг и проучване на пазара. Всеки специалист по маркетинг знае, колко трудно може да бъде адаптирането на информацията на маркетинговите материали за целевите пазари към, които е насочена.
Специализирана Агенция “САСИТ.БГ“- гр.Варна  осигурява висококачествени преводи  на Вашите маркетинг текстове  и на всякакви материали и документи в областта за компании от цял свят. За нашите клиенти в маркетинг областта предоставяме   едни от най-креативните преводачи  и  преводи с висок качествен стандарт.   Пресъздаваме и адаптираме   съдържанието, като се придържаме стриктно към оригиналното значение и послание на текста, което ще помогне на Компанията ви да разпространи посланието си до всеки пазар и да запази оригиналното значение на всяка една дума.
Рекламните и маркетинг локализации обслужваме със същата грижа както оригиналните текстове и техните съобщения. Един преведен интернет сайт   ако  не е оптимизиран , той не бива намерен, когато се търси в интернет търсачка. Когато вашите текстове имат намерението да продават един продукт или да предлагат услуга, или да подобрят репутация и имиджа на някоя марка, тогава трябва да им се обърне по-голямо внимание.
Работим с екип от 40 лингвисти, специализирани в различни области, с доказани качества и опит, отговарящи на стриктните изисквания на процедурата ни за подбор на езикови специалисти и заклети преводачи.
Агенция “САСИТ.БГ“ превежда Вашите маркетинг текстове на 30 световни езика.

УСЛУГИ ЗА ПРЕВОД НА:

Маркетинг преводиУеб сайтове
Маркетинг преводиРеклами
Цената Прессъобщения
Маркетинг преводиБюлетини
Цената Брошури
Цената Презентации
Цената Рекламни банери
Цената Рекламни кампании
Цената Брандирано съдържание
Цената Отчети
Цената Аналитични доклади  Адаптивен превод
Цената Адаптивен превод/Пресъздаване

 

Преводи Варна

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp