Нашата мисия

Преводи Варна - Преводи и Легализация - Агенция САСИТ

Нашата култура

Ние работим в партньорство с всички заинтересовани страни – в нашия вътрешен екип, с нашите доставчици и с нашите клиенти.

Бюро переводов и легализации документов

Нашият ангажимент

Нашите продукти и услуги не се случват просто така. Те разчитат на изключителни хора. Ние сме тези изключителни хора.

Бюро переводов Варна

Нашите ценности

Услугите ни по поръчка са съобразени с конкретните нужди на нашите клиенти. Ако изглежда сложно, ние ще го опростим.

Преводи и Легализация Варна - Агенция САСИТ.БГ

Нашата мисия

Помагаме на нашите клиенти да развиват бизнеса си, като им даваме възможност да общуват с глобалните си пазари. Ние набираме и задържаме най-добрите дипломирани лингвисти и им предоставяме ненадминати възможности за обучение и развитие в уникална среда. Качеството и обхватът на нашите услуги не могат да бъдат надминати. Нашата мисия е да помагаме за опазването на езиците и наследството по света, като подобряваме комуникацията в световен мащаб чрез точни, локализирани услуги за писмен и устен превод.

Нашият стремеж и визия

Ние ще изпълним поръчките си навреме и в рамките на бюджета, като предоставяме продукти и услуги, които са ненадминати по отношение на качеството и професионализма. Ще продължим да набираме и задържаме най-добрите професионалисти в бранша. Всеки път ще надхвърляме очакванията на клиентите.

Tercüme Bürosu Varna
Превод на юридически документи

Целта

За разлика от някой  фирми за преводи, ние не предлагаме услуги за един час или един ден. В САСИТ.БГ“ качеството е всичко Бързината е възможна (повечето преводи се извършват в рамките на една седмица, а при необходимост и по-рано), но ако преводът не е перфектен, той ще бъде преработен докрай, 

Айнур Ахмед   

 
Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
Обадете се
× WhatsApp