Нашата мисия

Преводи Варна - Преводи и Легализация - Агенция САСИТ

Нашата култура

Ние работим в партньорство с всички заинтересовани страни – в нашия вътрешен екип, с нашите доставчици и с нашите клиенти.

Бюро перекладів і легалізації документів

Нашият ангажимент

Нашите продукти и услуги не се случват просто така. Те разчитат на изключителни хора. Ние сме тези изключителни хора.

Писмени преводи

Нашите ценности

Услугите ни по поръчка са съобразени с конкретните нужди на нашите клиенти. Ако изглежда сложно, ние ще го опростим.

Преводи Варна - Преводи и Легализация - Агенция САСИТ

Нашата мисия

Помагаме на нашите клиенти да развиват бизнеса си, като им даваме възможност да общуват с глобалните си пазари. Ние набираме и задържаме най-добрите дипломирани лингвисти и им предоставяме ненадминати възможности за обучение и развитие в уникална среда. Качеството и обхватът на нашите услуги не могат да бъдат надминати. Нашата мисия е да помагаме за опазването на езиците и наследството по света, като подобряваме комуникацията в световен мащаб чрез точни, локализирани услуги за писмен и устен превод.

Нашият стремеж и визия

Ние ще изпълним поръчките си навреме и в рамките на бюджета, като предоставяме продукти и услуги, които са ненадминати по отношение на качеството и професионализма. Ще продължим да набираме и задържаме най-добрите професионалисти в бранша. Всеки път ще надхвърляме очакванията на клиентите.

Превод и легализация варна
Преводи Варна - Преводи и Легализация - Агенция САСИТ

Целта

За разлика от някой  фирми за преводи, ние не предлагаме услуги за един час или един ден. В САСИТ.БГ“ качеството е всичко Бързината е възможна (повечето преводи се извършват в рамките на една седмица, а при необходимост и по-рано), но ако преводът не е перфектен, той ще бъде преработен докрай,

Айнур Ахмед   

 
Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
Обадете се
× WhatsApp