За нас

Преводаческа агенция, бюро преводи варна САСИТ.БГ”- Варна е водеща Агенция за предоставяне на професионални преводи с високо качество и легализация на документи. Агенцията е  създадена  с една основна дейност и мисия – бърз и надежден начин за превод и легализация на документи, сертификати, дипломи, договори, текстове, медицински, юридически и финансови  документи на преференциални цени!
Предоставяме писмени преводи и легализации   на 30 световни езика. Непрекъснатото увеличаване на предлаганите езици и директните преводи от чужд към чужд език ни помагат в по-голяма степен да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Предлагат се комплексни услуги, като се използват специалисти от различни сфери. Всяка писмена работа се издава на фирмена бланка с подпис и печат. Документите преминават през клиент – преводач – редактор – оформление – куриер – клиент. Точно и коректно изпълняваме поръчката в процеса на целия превод. Притежаваме опит в управлението на големи проекти, с различна степен на сложност. Работим с частни и корпоративни клиенти в страната и чужбина. Превеждаме и легализираме всичко, от което имате нужда, за да имате успех.

  Конфиденциалност на данните

За насНе разпространяваме информацията, която сте ни поверили.

 Личните данни са 100% защитени!

За насВсички документи и лични данни ще бъдат обработвани съгласно Закона за защита на личните данни www.privacy.gateway.bg;

За насОригиналите на документите ви не напускат нашия офис и не съществува възможност от загуба.

За насВсички преводачи подписват декларация,удостоверяваща верността на превода и гарантирано неразгласяване на информацията от преведения текст.

Екип 

Личността на преводача с такава отчетливост и сила се отразява в неговата работа, както личноста на автора на оригиналното произведения. -Вениамин Каверин

Работим с екип от 40 лингвисти, специализирани в различни области, с доказани качества и опит, отговарящи на стриктните изисквания на процедурата ни за подбор на езикови специалисти и заклети преводачи.

Преводачи на място в част от нашите офиси или преводачи онлайн стоят в основата на безпроблемната и навременна реакция при експресни преводи и легализации на всякакъв вид документация.

 

 добрите услуги Подобряват бизнеса .    

Офиси

Изпратете Файл

Error: Contact form not found.

обадете се
× WhatsApp