Превод на Различни Езици

Превод На Различни Езици

Агенция за преводи и легализация „САСИТ.БГ”- Варна предоставя  писмени преводи и легализации   на 30 световни езика. Непрекъснатото увеличаване на предлаганите езици и директните преводи от чужд към чужд език ни помагат в по-голяма степен да отговорим на нуждите на нашите клиенти.
Работим с екип от  40 лингвисти, специализирани в различни области, с доказани качества и опит, отговарящи на стриктните изисквания на процедурата ни за подбор на езикови специалисти и заклети преводачи.
За нашите клиенти работи голям екип от преводачи и офис мениджъри. Предоставяме постоянен контрол на качеството на услугата и безплатна консултация за легализация и заверка на документи на различни езици.
В системата за управление на качеството са интегрирани изискванията за предоставяне на преводаческите услуги на европейския стандарт БДС EN 15038:2006. Преводачите се подбират съгласно строги критерии. Агенцията осигурява непрекъснато обучение за повишаване на професионалната квалификация на преводачите и административните служители. При необходимост се привличат консултанти и експерти в съответните области.
Специализирана  Агенция за преводи и легализация „САСИТ.БГ”  помага на хората, говорещи на различни езици, да осъществяват една по-пълноценна комуникация. Ние предлагаме както преводи от и на чужди езици от четирите основни езикови групи, така и услуги по легализация на документи, предназначени за ползване в България и чужбина.
Съвременните хора са граждани на глобалното пространство. Но    малко хора владеят голям брой чужди езици. Затова преводите от специализирани преводачи са все повече необходими .

 

Доверете се на професионалните  преводи извършвани от екипа на Специализирана  Агенция за преводи и легализация „САСИТ.БГ”- Варна,защото сме доказани професионалисит в бранша.

 

Превод на Различни Езици

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Not Found"]