Преводи от и на испански език

ПРЕВОДИ ОТ И НА ИСПАНСКИ ЕЗИК.

Испанският език е официален в Испания и Мексико, както и в някои южноамерикански държави и държавите от Централна Америка. Повече от 196 милиона души го говорят като първи език, а 20 милиона като втори език.

Испанският език (самоназвание: español, произнесено [espaˈɲol]), наричан и кастилски език (castellano, [kasteˈʎano]) е иберо-романски език и е най-разпространеният романски език – говорен от ок. 548 млн. души [7] (2014). Той е вторият по разпространение (след китайски) роден език (за ок. 470 млн. души той е роден език) и третият най-говорим език в света (след английски и китайски). По-голямата част от испаноговорещите групи живеят в Латинска Америка.

Произхождащ от Испания, откъдето по-късно е бил пренасян от испанските изследователи и колонизатори в западното полукълбо и други части на света през последните пет столетия, испанският е един от петте най-говорими езика в света и един от шестте официални езика на Обединените нации. Той е един от най-важните световни езици (заедно с английския и френския), който се говори на всички континенти: най-вече в Северна и Южна Америка, Европа и някои части на Африка и Азия. Голямото му заначение се дължи и на международното разпространение и признатост на испаноезичната литература, филмова индустрия, телевизионна индустрия (най-вече теленовели) и музикална индустрия в глобализирания пазар.

Агенция САСИТ.БГ извършва писмени преводи за частни и юридически лица, правим нотариална заверка на документи и консулска легализация.

Испанският език има множество варианти и диалекти. В Мексико, например, езикът има свои особености. А в самата Испания са разпространени няколко диалекта: арагонски, каталонски, мадрид, андалусия и редица други. Всичко това е особено важно при превода. Нашите специалисти перфектно са запознати с тези особености и ако е необходимо, можем да Ви наемем експерт, който знае всички тънкости на различните диалекти.

Без значение сложността на предоставените ни документи за превод, ще се справим безупречно и ще надминем всички очаквания. Независимо дали трябва да работим със съдържание пълно с терминология – юридически, медицински, търговски, финансови, нотариални, технически или с по-обикновени текстове, като служебни бележки, декларации, академични справки, дипломи, уверения, ние от агенция САСИТ.БГ гарантираме качество.

ПРЕВОДИ ОТ И НА ИСПАНСКИ ЕЗИК

Медицинските преводи ,  документи за гражданство, договори, различни споразумения, актове за раждане или брак, сертификати и свидетелства за съдимост, технически ръководства, спецификации, потребителски упътвания, схеми и т.н.  Не по-маловажни са и документите, свързани с издаване на визи. Нашето бюро за превод и легализация на документи напълно осъзнава отговорността, която носи .

ПРЕВОД НА ИСПАНСКИ ЕЗИК

– Паспорти и лични карти

– Удостоверение за сключен граждански брак

– Удостоверение за раждане

– Акт за смърт

– Удостоверения за семейно положение за идентичност на имена, постоянен адрес и др.

Преводи от и на испански език

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp