Превод и легализация на диплома за средно образование

Дипломата за средно образование  доказва достигната средна образователна степен, се издава след дванадесети гимназиален клас със задължително полагане на матури, при условие че е завършено с успех обучението и са достигнати минималните изискани балове. Обучаемите получават акредитация, базирана на представянето по време на целия учебен процес, както и такава, зависеща от външна, задължителна за всички, тестова проверка на знанията, която става със стриктно установени и уеднаквени по съдържание въпроси, разработени в МОН през текущата година. Вписаните в дипломата резултати определят успеха на кандидатурата на съответния ученик, не само при желание за достигане на висша степен на образование, но и служат за доказване на умения и придобити квалификационни умения пред работодател.

Превеждането на получения документ е нужно при желание за по-нататъшно кариерно развитие и такова в чуждестранни учебни звена и необходимостта от бърз и точен процес на легализиране е неоспорима. Успешното допускане до следващ образователен етап е силно зависимо от своевременното представяне на изисканите документи, а процесът, свързан с критериите на институциите, трябва да бъде следен и изпълнен с детайлна точност, за да бъде стопроцентова гаранцията за постигане на желаното последващо обучение в избраната от кандидата образователна сфера.

ЕТАПИ НА РАБОТА ПО ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

  • Консултирайте се нужна ли Ви е легализация.
  • Направете нотариално заверено копие на документа и посетете наш офис. Носете оригинала за справка.
  • Входиране на дипломата в НАЦИД, за да получи Aпостил. Заплащане на държавна такса според вида на поръчката – обикновена (5 работни дни); бърза ( 2 работни дни) и експресна (1 работен ден).
  • Извършва се превод.
  • Подаване на документа в Консулски отдел на МВнР за Заверки  подписа на преводача. Сроковете в тази институция са три – обикновена, бърза и експресна, а именно 4, 2 и 1 работен ден. Заплаща се държавна такса според поръчката.
  • Вземете готовия документ от удобен за Bас офис.

Изпратете своята заявка за превод и легализация още сега.

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp