Превод на документи

Have additional questions? Contact one of our agents!

Phone: +359 87 7034306 Email: sasitbg@gmail.com Contact us “

Категории услуги

преводи варна – Агенция за преводи „САСИТ.БГ“

Горди сме да ви представим редица преводачески услуги от нашия висококвалифициран екип от повече от 80 професионални преводачи.

Глобализацията на много сфери на бизнеса изисква клиентите да имат достъп до продукти и услуги на собствения си език. Интернационализирането на бизнес документацията, уебсайта и софтуера ви може да гарантира, че ще достигнете до възможно най-голям пазар, което ще увеличи печалбите ви и ще намали проблемите с неразбирателството с клиентите. Ако пък живеете в чужда държава или планирате да кандидатствате за работа в държава, чийто език е различен от родния ви, можем да ви помогнем с качествени услуги за заверен превод на документи, които отговарят на всички необходими законодателни изисквания.

Работили сме за големи и малки клиенти, за да превеждаме специализирани документи за най-различни цели.

Документите се предлагат в най-различни формати, а нашите специалисти по преводи са висококвалифицирани за работа с широк спектър от материали, включително правни документи, търговски документи и технически документи.

Нашите специални услуги:

Нашият опит и експертен подход

Нашите експерти са винаги готови да ви консултират компетентно и да ви помогнат да намерите най-доброто решение във вашата конкретна ситуация. Но това не е всичко. Нашите координатори се грижат за навременното и планирано отпътуване от мястото на отпътуване до мястото на пристигане, като се фокусират върху вашите възможности, оценяват най-добрите ценови комбинации и ви информират. Ние предлагаме повече от просто въздушен превоз на товари, а помагаме на вашия бизнес да запази доверието на клиентите си и да изгради силно бизнес партньорство, което ще продължи дълго след доставката на товара ви.

За повече информация относно превода на юридически документи, моля, вижте нашата страница за сертифициран превод. Това може да включва редица документи, включително академични дипломи и протоколи, сватбени договори, бракоразводни споразумения и др. Работим с експерти, които могат да осигурят сертифициран превод и да гарантират, че преведените документи отговарят на всички законови изисквания.

Това може да включва широк набор от бизнес документи, включително бюлетини, листовки, договори, бизнес планове… Това е идеалният начин да развиете продуктите и услугите си, така че да се харесат на световния пазар, да увеличите печалбите си и да задоволите нуждите на повече клиенти. Можете дори да комбинирате тези услуги с нашите услуги за настолно публикуване, за да получите цялостно решение.

Тези документи са с най-различни форми и размери и изискват преводачи, които имат опит с различни видове жаргон и технологии. Нашите преводачи са висококвалифицирани в областта на техническите методи за превод и използват някои от най-добрите технологии за компютърно подпомогнат превод (CAT инструменти), за да гарантират точни резултати. Някои от документите, които сме превели, включват ръководства за потребителя, материали за обучение, нормативни документи и други.

Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
Call Now
× WhatsApp