Превод на текстове и документи

Агенция  „САСИТ.БГ”- Варна превеждат  текстове и документи за вас! Помагаме на хората да общуват ефективно помежду си като извършваме преводи, които напълно отговарят на техните нужди.

В днешния свят всеки има възможност свободно да пътува зад граница. Много хора устройват живота си в чужбина, правят бизнес, намират партньори, правят сделки с  инвеститори, купуват имоти или извършват други сделки, изискващи превод на документи.  Непрофесионален превод може да стане причина за връщане на документите,  а оттам и отлагане на дадената сделка за неопределено време.   Тези възникнали проблеми водят до загуба на средства, време и нерви,  така че е необходимо превода още първоначално да бъде направен на професионално ниво и в съответствие с всички установени критерии.

Всеки наш клиент ще получи изключително професионални преводи , на високо ниво и в изключително кратки срокове.

Ако сте попадали в ситуация, когато сте имали нужда от превод на някакъв документ или писмо и не сте знаели към кого да се обърнете. Притискали са ви срокове.   Имали сте толкова много за превод, че да сте чувствали объркани и несигурни какво да направите, за да свършите добре работата си. Ако сте искали да се разберете с ваш партньор, а сте говорели различни езици. Може да ви е била необходима спешна заверка на документ за някой търг или сте събирали заверени документи за държавна поръчка…тогава  се обърнете към „САСИТ.БГ”, ние  знаем как да се погрижим за вас. Внимателно ви изслушваме, за да разберем от какво точно имате нужда. След това обсъждаме резултата, който ви е необходим. Правим предложения или консултации, ако имате нужда. Правим всичко, което е необходимо, за да посрещнем очакванията ви.

Превеждаме документи и текстове за физически лица – документи за  излизане в чужбина с цел почивки, пребиваване, сключване на брак, обучение или работа. Превеждаме документи и текстове за   юридически лица-  текстове и документи касаещи   разнообразни статути, учредителни и различни удостоверения, договори, и др. използващи се в хода на дейността на бизнеса. Услугата се извършва от квалифицирани служители на Агенция   „САСИТ.БГ”- Варна, които умело владеят специфичната терминология, употребявана при съставянето на различни материали.

Ние сме  сме оператор на лични данни. Прочетете нашата Политика по информационна сигурност. Предлагаме писмени и устни преводи от и на повече от 30 езика, локализация на софтуер, както и други бизнес услуги, като легализация и заверка на документи от заклет преводач.

Превеждаме Лични документи, Фирмени документи, Специализирани текстове,  Превод на Уебсайтове, Финансови преводи, Медицински преводи,  , Юридически преводи, Технически  и Маркетинг преводи, Литературни преводи.

Гарантираме отдаденост в работата, отговорност, спазване на сроковете, поверителност, гъвкавост, качество… ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО, защото разполагаме с  богата ресурс от преводачи, повечето от които имат освен езиково, специално образование и голям стаж в сферата; собствени разработки: речници, използването на САТ-средства, задължителен преглед на всички готови материали от професионален редактор; над 10 години опит в областта; Оформяне на материалите с програми, като Microsoft Office, Autocad, Adobe Acrobat, Adobe InDesign.;

 

Преводи варна

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp