Технически превод

Технически превод

Техническият превод е тясно обвързан с науката и техниката. Най-важното при този вид превод е да се преведе правилно терминологията в инструкции, ръководства, спецификации, технически паспорти, патенти, чертежи, презентации, каталози, етикети, материали за обучение, маркетингови материали, сертификати, технически оферти, тръжна документация, софтуер от различни области на техниката. Неправилно ползваната терминология може да доведе до объркване и злепоставяне пред  клиентите. Нужни са и богати познания в конкретната сфера от техниката, с която е обвързан преводът. В допълнение, техническите преводи, обикновено, се ползват за широката аудитория или за представяне на идея, концепция, продукт или дори цял един бизнес, тоест верността на превода е повече от важна, а детайлите и подробностите – трябва да се преведат и презентират на съответния език по най-точния начин.
При всички случаи, в съвременния свят, диктуван от развитието на новите технологии, техническите преводи ще са все по-наложителни.
Екипът на Агенция за преводи „САСИТ БГ“ -гр. Варна има опита и предлага    да  поверите техническите си документи за превод.  Използваме преводачески памети и системи за управление на терминологията, гарантиращи терминологичното единство на текста.
Екипът на Агенция за преводи „САСИТ БГ“ -гр. Варна ще Ви осигури  услугите, отговарящи на езиковите Ви нужди, конфиденциалност и коректност на конкурентна цена.

Технически превод

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp