Устни преводи

Агенция за преводи „САСИТ,БГ“ –Варна предлага Устни преводи на повече от 30 езика!
Предлагаме следните видове устен превод:

Симултанен превод

от кабина в момента на говоренето. Прави се обикновено от двама преводача, които слушат говора със слушалки и почти едновременно го превеждат и предават по микрофона.
И маме широка гама от конферентно оборудване за превод , според  естеството на ангажимента /малка бизнес среща, международни конгреси, семинари, др./.

Консекутивен превод   

подходящ за неформални срещи, коктейли, бизнес обяди, преговори, изповядване на сделки пред нотариуси, пресконференции, обучения. За   максимална ефективност   е важно празентаторът да прави паузи, да се изразява ясно и при необходимост да изчака преводача или да повтори думите си.  Когато мероприятието продължава цял ден, се осигуряват двама преводачи. Те се сменят на определени интервали, без това да да пречи на плавното осъществяване на превода.

Цената се определя на час (за един или двама преводачи) в зависимост от естеството на мероприятието, специфичната терминология и езиковата комбинация, като се таксува времето, в което преводачът е с вас

Цените за устен превод се формират на база един астрономически час (минимумът е 60 минути). Ако преводачът продължава да превежда повече от 10 минути след изтичането на запазения час, тогава се таксува нов започнат час.

Цена за един преводач: 150.00  лв. на час

 езици:

Преводи Варна  Английски
Устни преводиФренски
iconimageИспански
iconimageИталиански
iconimageХърватски
iconimageМакедонски
iconimageЧешки
iconimageУнгарски
iconimageПолски
iconimageТурски
Устни преводиРуски
iconimageНемски
УСТНИ ПРЕВОДИПортугалски
Устни преводиСръбски
iconimageСловенски
iconimageАлбански
Устни преводиСловашки
УСТНИ ПРЕВОДИРумънски
iconimageГръцки
Устни преводиБългарски

бюро преводи варна

 

Офиси

Изпратете Файл

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
обадете се
× WhatsApp