Профил на компанията

Вашата професионална агенция за преводи

Каквито и да са изискванията ви, можете да разчитате на нашата глобална мрежа от професионални преводачи. Нашият екип е винаги на разположение за предоставяне на висококачествени преводачески услуги. Sasit е специализирана в преводи между английски, френски, немски, холандски, испански, италиански, скандинавски и азиатски езици.

0
Години на опит

Специализирани сме в поддържането на персонализиран бизнес модел, при който доставчиците на езикови услуги и клиентите получават бърз отговор.

0
Преводачи

Нашите екипи предоставят специализирани услуги, включително превод, локализация, редактиране, корекция, транскрипция, DTP, езикови технологии и LQA.

0
Завършени проекти

Досега сме обслужвали над 6000 марки в цял свят от различни индустрии, включително технологична, маркетингова, правна, финансова и др.

История на нашата компания

woman2

Една платформа за
Всички ваши нужди от превод

Изберете подходящата преводаческа услуга, която отговаря на нуждите ви, и получете офертата си незабавно. Професионалният превод изисква експертни познания и специализация в трудни области като правната, академичната, техническата, инженерната и медицинската, където точността на превода е от жизненоважно значение.

Какво правим

Специализирани сме в поддържането на персонализиран бизнес модел, при който доставчиците на езикови услуги и клиентите получават бърз отговор.

На кого помагаме

Sasit е специализирана в преводи между английски, френски, немски, холандски, испански, италиански, скандинавски и азиатски езици.

Защо да изберете нас

Помагаме на клиентите си да успеят на световните пазари, като им предоставяме най-добрите възможни езикови услуги.

Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
Call Now
× WhatsApp