Преводи и Легализация на документи

Преводи и Легализация на документи


Преводи и Легализация на документи  представлява удостоверяване автентичността на даден документ от издаващата държава, чрез полагане на Апостил (Apostille) в  Министерството на правосъдието, Министерството на външните работи и Министерство на образованието и науката , върху заверените документи, издадени в Р България.  Прави се , за да бъдат  признати тези документи от институциите на друга държава.

ПРОФЕСИОНАЛНА Агенция „САСИТ БГ“ предлага легализация  и превод на  документи,  за  да бъде годен за ползване в държавата, за която ви трябва. Разполагаме с всички необходими ресурси, за да изпълним всяка стъпка от процеса на превод и легализация.

Всички наши  преводачи са  легитимирани в „Консулски отношения“,  Дирекция „Заверки и легализации“ на  МВнР

Апостилът може да бъде под формата на печат върху документа или като неделимо прикачен сертификат – независимо от формата винаги съдържа определените реквизити и има еднаква сила.

Наше професионално задължение е:

–Правилното оформяне на преведения документ за легализация на наша бланка, с подписа на преводача и печата на Агенцията ;

–Поставяне на таксови марки и доставянето на документа в Консулски отдел и обратно в нашия офис  ;

–специална отстъпка от 10% от тарифните цени за всички преводи (стандартна поръчка) /в подкрепа на кампания „Намали”/;  безплатна консултация при легализация ;

Превод и легализация на фирмени документи
Фирмени документи
Легализация на български документи
Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
Обадете се
× WhatsApp