Получаване на оферта

Трябва да направите запитване?


  Attach File  Свържете се с нас и ние ще помогнем на вашия бизнес

  Интересувате се от нашите преводачески услуги или имате нужда от съвет? Свържете се с нас и ще се радваме да ви помогнем.

  Най-често срещани въпроси

  Цената на превода включва превод на текста и преглед на превода. Преводът се извършва от преводач, който е квалифициран за конкретната тема, а прегледът на превода се извършва от носител на езика, на който е направен преводът, или от отлично владеещ езика, на който е направен преводът.

  Юридическите лица заплащат фактурата след приключване на преводаческите услуги. Срокът за плащане е 10 дни, освен ако не е договорено друго. Физическите лица уреждат фактурата преди превода. Услугата може да бъде платена чрез PayPal, електронно банкиране или както обикновено с платежно нареждане. Преводаческите услуги започват веднага след получаване на плащането или разписката за плащане, изпратена ни по електронна поща.

  Обикновено се нуждаете от заверен превод, ако превеждате документи като дипломи, свидетелства за съдимост и брачни свидетелства, изисквани от родни или чуждестранни служби (посолства, министерства, държавни служби, съдилища, застрахователни компании, медицински институции, училища, университети и др.).

  Преводът със съдебна заверка се извършва от преводач, назначен от Министерството на правосъдието. Сертифицираният преводач гарантира, че преведеното съдържание е идентично с оригинала. Завереният превод е свързан с оригинала с конец. Преводът включва също така печата и подписа на преводача.

  Можете да ни изпратите текста за превод чрез нашия уебсайт, по имейл, обикновена поща или като се свържете с нас лично. Приемаме всички видове документи и файлове – от компютърни файлове до документи на хартия.

  Стандартната преводаческа страница е стандартната машинописна страница (още от времето на машинописа).

  Според БДС стандартната машинописна страница се отпечатва на хартия с формат А4 (210х297 мм), с полета горе, долу и ляво – 2 см, и дясно – 3,5 см. Съдържа 1800 знака – 30 реда х 60 знака на ред (включително интервалите).

  Легален или още официален е преводът, извършен от заклет преводач върху бланка на лицензирана преводаческа агенция, който носи подпис на преводача и печат на агенцията.

  Винаги се стараем да удовлетворим клиента и в случай на ограничения във времето извършваме преводи в много кратки срокове. В рамките на един час след подаването на заявката ще ви изпратим оферта, в която ще посочим крайния срок за завършване на проекта. Въпреки това времето, необходимо за самия превод, зависи от няколко фактора, включително сложността на текста, броя на преводните материали, езиковите комбинации и др.

  В преводаческата агенция Сасит БГ Translations предлагаме преводи от и на повечето европейски и световни езици. Работим с повече от 5000 преводачи по целия свят и превеждаме на 85 световни езика. Ако имате нужда от превод на езикова комбинация, която все още не е включена в списъка на нашия уебсайт, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно да намерим подходящ преводач.

  Можете да намерите безплатен превод в редица онлайн преводачи, като например Google translate, където е достатъчно да имате основни познания за текста и езика. Ако се нуждаете от професионален превод, съветваме ви да ни изпратите запитване и ние ще направим всичко възможно, за да предоставим услугата, която ще ви удовлетвори.

  Тук сме, за да подмогнем всяка ваша бизнес нужда!
  Обадете се
  × WhatsApp